MX-DAMESDAG
24 augustus 2022

logo-mxdamesdag

Dames opgelet!

Op woensdag 24 augustus 2022 organiseert Marinda de MX Damesdag-training op MC Utrecht. Onder leiding van het bekende trainers-duo Carlo en Carlos Hulsen is een programma ontwikkeld, speciaal voor dames. Daarin worden alle aspecten van motorcross behandeld. Dames, jong en oud met een licentie kunnen meedoen. Werk in een dagvullend programma aan je techniek en snelheid op het zeer geschikte circuit van MC Utrecht.

Doe mee en schrijf je nu online in! Beperkt plaatsen beschikbaar.

ACTIE!

De training kan door iedereen met een KNMV licentie gevolgd worden. Afhankelijk van je leeftijd en niveau, wordt je in een groep ingedeeld, die het beste bij jouw ervaring past. Er wordt op specifieke technische onderdelen getraind, maar ook vertrouwen op je motor en veiligheid komen aan bod.Het is een dagvullend en zeer leerzaam programma van 08:00 uur tot 18:30 uur. Beperkt plaatsen beschikbaar.
Dagschema (onder voorbehoud)

€90,- PER RIJDER​ (INC. BBQ!)

Je wordt getraind door Carlo Hulsen: vijf keer Nederlands kampioen in de 500cc en sinds jaren succesvol trainer. De trainingen verzorgt hij samen met zijn zoon Carlos, opkomend talent en Nederlands kampioen 2021 in de klasse 250 cc. Samen geven ze enorm leerzame trainingen op de Nederlandse crossbanen. Wacht dus niet te lang en schrijf je nu in! De prijs is inclusief barbecue. Je betaalt pas op de dag zelf.

JE HEBT NOG:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden