FAQ
Veelgestelde vragen

MCU is open op zaterdag en zondag van 1 maart t/m 1 december.
Op de woensdagen van 1 april tot 1 oktober.
Woensdag en zaterdag kunnen leden en niet-leden crossen.
Op zondag is de baan enkel voor leden geopend.
Let op: soms moeten de trainingen worden afgelast vanwege het weer. Hou daarom de site, maar vooral ook onze Facebook pagina in de gaten.

Ja dat kan. MCU is toegankelijk voor iedereen die in het bezit is van een KNMV Basis-sportlicentie / startbewijs of een MON training- of startbewijs. Niet leden kunnen HIER een dagkaart aanschaffen. Let op: je hebt een transponder nodig om te rijden. Als je die niet hebt, kan je er een huren in de kantine.

Als niet lid kan je op woensdag en zaterdag komen rijden op MCU. De kosten voor een dagkaart zijn €20,-. Je kan de dagpas via onze site aanschaffen . Let op: je hebt een transponder nodig om te rijden. Als je die niet hebt, kan je er een huren in de kantine.

Het lidmaatschap voor seizoen 2022 kost voor kinderen van 5 tot 15 jaar €95,-. Vanaf 15 jaar betaal je €145,-. Je kunt je HIER opgeven. Dan ontvang je informatie over de club en je digitale lidmaatschapskaart.

Op het terrein kan je een parkeerplaats uitzoeken. Zorg ervoor dat je motor op een milieumat staat. Laat je plek schoon achter: er zijn vele vuilnisbakken op het terrein te vinden. Niet leden kunnen een dagkaart kopen in de kantine. Je mag alleen rijden met een transponder. Als je er geen hebt kan je deze ook huren. Hou je aan de huisregels en volg de instructies van de baan-officials en vlaggers te allen tijde op.
Ja MCU heeft huisregels die nageleefd moeten worden. Die kan je HIER lezen.

MCU ligt op industrieterrein De Lage Weide bij Utrecht. Het adres is Isotopenweg 27, Utrecht.


Vanaf Amsterdam
Volg op de A2 afslag 7. Linksaf over de A2 richting Utrecht centrum/Lage Weide.
Volg borden Lage Weide oost. Bij de verkeerslichten rechtdoor, de Isotopenweg op. Volg deze weg (langs het spoor) totdat je bij MCU komt. De ingang zit rechts, tussen 2 vlaggenposten.


Vanaf Utrecht
Volg op de A2 afslag 7, Utrecht Leidse Rijn, centrum. Rechtsaf richting Utrecht centrum/Lage Weide. Volg borden Lage Weide oost. Bij de verkeerslichten rechtdoor, de Isotopenweg op. Volg deze weg (langs het spoor) totdat je bij MCU komt. De ingang zit rechts, tussen 2 vlaggenposten.

ROUTE

MCU organiseert het hele jaar door wedstrijden en evenementen. Bekijk onze kalender voor een actueel overzicht.
MCU is een technisch circuit. De ondergrond is vrij hard, dat maakt MCU een van de weinige harde banen in Nederland. Er liggen veel 180 graden bochten en een unieke over-under tafel-viaduct. Het circuit heeft een lengte van circa 1.400 meter met 15 verschillende bochten en 13 springschansen. Uiteraard ligt er ook een startgrid waar je starts kunt trainen. Lees HIER meer over de baan.

Ja dat kan zeker. Daarvoor hebben we meerdere mogelijkheden: voor een seizoen, maar ook per wedstrijd of evenement. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.